Fizetés és szállítás

Ide írhatsz...

FOXPOST aktuális!!
csomag átvétel érintés mentesen! 

A FOXPOST csomagautomaták továbbra is elérhetők a feltüntetett nyitvatartási időben.
  • A FOXPOST automatából történő csomagátvétel - mint eddig is - más emberrel történő érintkezés nélkül lehetséges
  • Ügyfeleink és munkatársaink biztonsága érdekében egy sor intézkedést meghoztunk (automaták, teherautók rendszeres fertőtlenítése, munkatársak egymással történő érintkezésének minimalizálása) 

Kézbesítés FOXPOST csomagautomatára:

amennyiben csomagautomatára kéred a rendelt termékeket a mobiltelefonodra, vagy e-mail címedre az FOXPOST üzenetet küld a csomag hozzáférhetőségéről és az átvételi határidőről, mely az SMS kézbesítését követő két munkanap. A csomag az üzenetben kapott azonosító cod megadásával vehető ki az automatából. Amennyiben a rendelt termékeket az átvétel időpontjában szeretnéd kifizetni utánvétel , az automatánál bankkártyával lehet  az árufizetés összegét rendezni. A küldemény rekesze az árufizetés után nyílik.

GLS Házhoz szállítás:

GLS csomagküldő szolgáltatásán keresztül juttatunk el részedre.

A termékek kézbesítése a megadott címre a megrendeléstől,- illetve előre utalás esetén a számla ellenértékének bankszámlánkra történő beérkezésétől- számítva 2-4 munkanapon belül történik. A kézbesítés munkanapokon 8.00 - 17.00 óra között történik, ennek megfelelően kérlek a rendeléskor a cím és telefonszám megadásánál erre figyelj!

Az GLS a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni részedre. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezet eredményre, az általad rendeléskor megadott telefonszámon egyeztet a második kézbesítési kísérlet idejéről. 


Fizetési mód:

  1. Előre utalással:

előreutalásos vásárlás esetében a megrendelt terméket azután postázzuk, miután a megrendelés összege beérkezett az Budapest Banknál vezetett 10103056-29713500-01000008 számú bankszámlánkra.

2. bankkártyás fizetés

 Utánvéttel:

utánvétes vásárlás esetében a rendelés végösszegét és a szállítás költségét (amennyiben a rendelés nem éri el a 15000 Ft-ot)l együtt kell kifizetni készpénzben, vagy kártyával a csomag kézbesítőjének. vagy FOXPOST AUTOMATÁNÁL kártyával

Szállítási díjak: 1270 Ft/ csomag Gls
utánvétel díja : 300 Ft/ csomag 

15000 Ft feletti megrendelés esetén a kiszállítás ingyenes!

A termékek ára 0%-os Általános Forgalmi Adót tartalmaz, tekintettel arra, hogy a vállalkozás alanyi ÁFA mentes.